Studentinfo

Välkommen till Kårservice!

Kårservice jobbar för dig som är student. Skillnaden mellan Kårservices verksamhet och andra resurser på universitetet, är att Kårservice ägs, styrs, drivs och finansieras huvudsakligen av studenter. Av DIG!

Kårservice ägs av de tre studentkårerna och tillhandahåller det DU tycker är viktigt, det som vi medlemmar har beslutat. Du själv kanske inte sitter i något av kårernas beslutsorgan, men du kan vara säker på att någon av dina studiekamrater, faddrar eller kompisar gör det. Kårorganisationen kan tyckas stor – den utgörs av nästan 28 000 studenter – men den är relativt platt och åsikter når enkelt fram dit de gör skillnad.

När du går in på Kårallen, Örat, Trappan, [hg] eller Kollektivet, kan du tänka att det är DITT hus. Korridorrummet är ju rätt litet, så några extra kvadratmeter att ta till när det vankas fest eller event är väl inte helt fel?

Här till höger finner du en del av den service som vi erbjuder! Saknar du information om något eller har en undran, kom in på kårexpeditionen, ring eller maila så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. Kontaktuppgifter hittar du i listen längst till höger.

Kårexpeditionens öppettider:

Måndag 09.00-16.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag, torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.30-15.00
Lunchstängt varje dag 13.00-14.00

Kårservice jobbar för dig som är student. Skillnaden mellan Kårservices verksamhet och andra resurser på universitetet, är att Kårservice ägs, styrs, drivs och finansieras huvudsakligen av studenter. Av DIG!
Kårservice ägs av de tre studentkårerna och tillhandahåller det DU tycker är viktigt, det som vi medlemmar har beslutat. Du själv kanske inte sitter i något av kårernas beslutsorgan, men du kan vara säker på att någon av dina studiekamrater, faddrar eller kompisar gör det. Kårorganisationen kan tyckas stor – den utgörs av 26 000 studenter – men den är relativt platt och åsikter når enkelt fram dit de gör skillnad.
När du går in på Kårallen, Örat, Trappan, [hg] eller Nationernas hus, kan du tänka att det är DITT hus. Korridorrummet är ju rätt litet, så några extra kvadratmeter att ta till när det vankas fest eller event är väl inte helt fel?