Konferens

Vi har möjligheten att hjälpa dig med spännande och professionella konferenser efter ditt behov och dina önskemål. Våra upplägg uppskattas av många tack vare att vi jobbar för att vara kostnadseffektiva och hålla hög kvalité.

Konferens på Kollektivet, Linköping

Vår verksamhet är bred och vi kan därför skräddarsy en lösning för just dig och ditt arrangemang. Visste du exempelvis att Kollektivet har en teater och audiotorium som rymmer 515 personer.

För frågor och bokning, kontakta konferensvärd Patricia på 0733-45 59 14 eller patricia@nationernashus.se

Läs mer på karhusetkollektivet.se

Konferens på Trappan, Norrköping

 

Mitt i industrilandskapet, ett stenkast från stadens centrum, ligger Kårhuset Trappan. Här kan du hyra prisvärda konferensrum för kurser, konferenser och teambuilding. Vi erbjuder lokaler i olika storlek, med plats för 10-200 personer. Självklart kan både fika och lunch förbeställas efter era önskemål. Vår stora festlokal passar även bra till personalfester och större middagar. 
Vi hjälper er att få en lyckad konferens/personalaktivitet. Varmt välkomna!

Mitt i industrilandskapet, ett stenkast från stadens centrum, ligger Kårhuset Trappan. Här kan du hyra prisvärda konferensrum för kurser, konferenser och teambuilding. Vi erbjuder lokaler i olika storlek, med plats för 10-200 personer. Självklart kan både fika och lunch förbeställas efter era önskemål. Vår stora festlokal passar även bra till personalfester och större middagar, läs mer

Vi hjälper er till en lyckad konferens/personalaktivitet. Varmt välkomna!

För frågor och bokning, kontakta konferensvärden på 0733-45 59 23 eller bokning@trappan.nu

För mer information besök hemsidan trappan.nu