Bröllop och Fest

Våra lokaler och upplägg skapar bästa förutsättningarna för ditt bröllop eller fest. Vi antar oss utmaningen att göra ditt event till ett minne för livet på ett prisvärt sätt med kvalité och upplevelse i tanken! Nedan kan du jämföra våra olika lokaler. Hör av dig till respektive kontaktperson så hjälper vi dig planera och genomföra ditt nästa event!

Ryds Herrgård [hg]

Under sommaren (juni, juli och augusti) erbjuder vi helhetlösningar för alla tänkbara fester, främst med inriktning mot privatpersoner och företag.

Bröllop, jubileum, födelsedagsfester, svensexor, möhippor och dylikt. Vi kan erbjuda kompletta helhetslösningar till ett bra pris!

Kontakta Kökschefen för bokning via mail på mat@hg.se eller per telefon 013-26 05 20.

Catering från Ryds Herrgård

Under terminerna är verksamheten på Herrgården främst riktad mot studenter, däremot kan vi erbjuda catering med eller utan utkörning (inom Linköping).För menyexempel besök www.hg.se/mat/catering för mer information.

Kollektivet

På Kollektivet samlar vi alla större middagar i avskild miljö under benämningen; sittning.
Hos oss kan både studenter, föreningar, företag och andra aktörer boka en sittning för julfesten, avslutningen, personalfesten, vårfesten eller för alla de andra tillfällen som bör firas med en finare och större middag.

Bild: Sittningsdukning på Kollektivet

För information besök karhusetkollektivet.se
Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till sittning@nationerashus.se

Med hjälp av vår catering vill vi flytta vår hemlagade känsla hem till er.
Vi lagar maten och förmedlar allt ni kan tänkas behöva till festen, bröllopet eller företagsfesten! Allt för att få den där hemlagade känslan levererad av oss på Nationernas Hus.

Catering till Fest eller Bröllop

Med hjälp av vår catering vill vi flytta vår hemlagade känsla hem till er. Vi lagar maten och förmedlar allt ni kan tänkas behöva till festen, bröllopet eller företagsfesten! Allt för att få den där hemlagade känslan levererad av oss på Kollektivet. 

För frågor och bokning, kontakta vår kökschef Emil på 0733-45 59 16 eller catering@nationernashus.se 


Bild: Stora salen på Trappan

Kårhuset Trappan

Mitt i Industrilandskapet, precis intill Motala Ström ligger Kårhuset Trappan. Hos oss kan du hyra festlokaler i olika storlek. Vi erbjuder dels en mindre lokal, Byggmästarbaren, för 30-40 personer men också den ståtliga Stora Salen som rymmer 200 personer. Båda lokalerna passar utmärkt för personalmiddag, kick off, födelsedagsfest och andra festliga event. På Trappan finns många möjligheter - öppen bar, DJ, god mat eller en spelning av Trappans husband är exempel på sådant vi kan stå till tjänst med.

För mer information besök konferens.trappan.nu

Bokningsansvarig svarar gärna på frågor och bokar in ert event. Kontakt via mail på bokning@trappan.nu eller 0733-45 59 23

Festlokal på Örat

På Kårhus Örat har du möjlighet att boka festlokal, även om du inte är student. Det innebär tillgång till ett ordentligt kök, en trevlig lokal med plats för 70 sittande gäster och glas och porslin efter ditt behov. Ytterligare en fördel med lokalen är att du inte tvingas köpa mat och dryck genom oss utan kan lösa det på ett sätt som passar dig. Festlokalen finns tillgänglig att boka alla dagar i veckan.

Boka direkt eller besök orat.nu